Kálmán Imre Műhely - Színi tanoda

A Kálmán Imre Kulturális Központ 2007-ben indította útjára a Kálmán Imre Műhelyet olyan lelkes gyermekek részére, akik szívesen érdeklődnek a színjátszás világa iránt.  A növendékek megismerkedhetnek a színház rejtelmeivel, a színpadi mozgás, megjelenés, beszéd sajátos technikájával, könnyebb színdarabokat sajátíthatnak el. A megtanult és életre keltett szerepek által egyszerűbben igazodnak el az életben felmerülő különböző problémák sikeres kezelésében. Az egyéni sikerhez interakciós játékokon keresztül vezet az út. Színi tanodánk lehetőséget biztosít, hogy a növendékek nagyszínpadon, a közönség előtti szereplést is kipróbálhassák.

Ha szeretnél tagja lenni a színjátszó körnek és érzel magadban kellő bátorságot, hogy színpadra lépj, akkor itt a helyed!

Művészeti vezető: Karancz Katalin
Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06/30-950-3139

Órák: Szerda és péntek:  15.00-18.00
KIKK, szabadidőterem

 

Kálmán Imre Zenés Műhely

A Kálmán Imre Zenés Műhely olyan lelkes fiatalokat és felnőtteket fog össze, akik kellő kedvet és tehetséget éreznek magukban, hogy az operett világában megmérettessék magukat. A színpadi mozgás mellett szakember segítségével speciális hangképzéssel és fejlesztéssel képezzük növendékeinket. Városi rendezvényeken, pódium- és nagyszínházi előadásokon biztosítunk fellépési lehetőséget. 

Ha szeretsz otthon énekelni és ezt a képességedet másoknak is megmutatnád, ha ismersz vagy csak most tanulnál sanzonokat, operett dallamokat, ha egy kis időre te is szívesen lennél Primadonna vagy Bonvivan, akkor ne feledd a Kálmán Imre Zenés Műhely téged vár!

Érdeklődők jelentkezését az alábbi telefonszámon vagy e-mailben várjuk:
06 (84) 311 855 • info@kulturkozpont-siofok.hu