vissza

Életkezdet

Hordozós klub

Életkezdet
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.
 

December 3-án 10.00–12.00 közt Fuksz Rita ismét várja az érdeklődőket a KIKK szabadidő szobájába.

Novemberi klub alkalom meghívott vendége Láng Veronika.
Évzáró eseményünkre Maraya-Nana RoadShow látogat el hozzánk, hogy megismerhessük közelről is a kezük alól kikerülő csodaságokat és legyen alkalmunk még a karácsonyi ajándékok egy részét beszerezni szeretteinknek (vagy magunknak)!

Egy szösszenet róluk, kedvcsinálónak:
Összefogtunk és álmodtunk egy helyet, ahol minden általunk készített és forgalmazott baba- és gyermekhordozási eszközt, hordozós ruházatot, hordozási kiegészítőt egy helyen kipróbálhattok, valamint megvásárolhattok. Most országos RoadShow-nk keretén belül Siófokra is ellátogatunk!

És amiket magukkal hoznak hozzánk:
Maraya formázott babahordozók (csatos, félcsatos, mei-tai, onbu, 2in1 félcsatos és mei-tai egyben)
Nana kabátok
Nana hordozós pulcsik
Nana gyermekruházat
Pántrágcsák hordozóhoz
Zelba fogzós ékszerek
VeraNatura - Natúr kozmetikumok anyának és babának


Várunk szeretettel mindenkit, aki ismerkedni szeretne, tapasztalatot cserélne, miközben gyermekeink jól szórakoznak, játszanak körülöttünk.

Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.


A foglalkozások ingyenesen látogathatók.

SZÉP kártya elfogadóhely