vissza

Életkezdet

Hordozós klub

Életkezdet
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.

 

Október 1-én 10.00 – 12.00 közt Fuksz Rita ismét várja az érdeklődőket a KIKK szabadidő szobájába.

Októberi klub alkalommal beszélgetünk az őszi - téli öltözködésről! Bemutatom a lehetőségeket, hogy mik közül válogathatnak azok, akik télen sem szeretnék feladni a hordozás adta kényelmet és testközelséget! Elhozom, megmutatom - az akár kölcsönözhető - pulcsikat, kabátokat, hordozós takarókat, melyeket az alkalmon fel/ki is lehet próbálni.

Várunk szeretettel mindenkit, aki ismerkedni szeretne, tapasztalatot cserélne, miközben gyermekeink jól szórakoznak, játszanak körülöttünk.

Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.


A foglalkozások ingyenesen látogathatók.

SZÉP kártya elfogadóhely