vissza

Életkezdet

Hordozós klub

Életkezdet
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.
 

2020. február 4. kedd 10.00-12.00

 

KIKK, szabadidő terem

Februárban Majoros Noémi látogat el hozzánk, aki megismertet bennünket a doTERRA-val, mely az egészségmegőrzés régi-új módja. Amennyiben valaki nyitott és igényli a szelídebb gyógymódokat, akkor annak a doTERRA nagy segítséget tud nyújtani, főleg, ha babákról vagy gyermekekről van szó. A doTERRA illóolajokat biztonságosan használhatják a babák és a gyerekek is, amennyiben megfelelő hígítási arányban és megfelelő olajokat használnak. A gyerekek fizikai és érzelmi egészségükre nagyon jó hatással vannak az esszenciális olajok, mivel az aromaterápia a test és az értelem, valamint a test és a lélek közötti egyensúlyt követi. Segíthet gyermekének, családjának nátha, cukorbetegség, allergia, magas vérnyomás, ekcéma, szorongás, alvászavar, ADHD, ADD, stb. esetén.

Várunk szeretettel mindenkit, aki ismerkedni szeretne, tapasztalatot cserélne, miközben gyermekeink jól szórakoznak, játszanak körülöttünk.

Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.


A foglalkozások ingyenesen látogathatók.

SZÉP kártya elfogadóhely