vissza

Életkezdet

Hordozós klub

Életkezdet
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.

A klub alkalmakon ismerkedünk, tapasztalatot cserélünk, nagyokat beszélgetünk. Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.

Július 2-án 10.00 - 12.00 közt Fuksz Rita ismét várja az érdeklődőket a KIKK szabadidő szobájába.
Júliusi klub alkalommal vendég érkezik hozzánk: Székely-Gazdag Eszter személyében!

Fogadjátok szerettel Eszter bemutatkozóját:
Eszter vagyok, a Geszter-lánc anyja. Első sorban fonalakat festek, de horgolni és kötni is szoktam. A júliusi klubalkalom keretein belül emesélem nektek, hogyan szoktam keresztszálat festeni hordozókendőkhöz. Leginkább Andalgo felvetésekhez festek, de Barbronál is szőtték már le fonalamat. :) Mindenképpen viszek egy Andalgo scrapet, amihez a keresztszál nálam készült és minden erőmmel azon leszek, hogy egy kendőt is próbálhassatok. Várok szeretettel minden érdeklődőt!

A klub alkalmon ismerkedünk, tapasztalatot cserélünk, nagyokat beszélgetünk miközben gyermekeink jól szórakoznak, játszanak körülöttünk.

Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.


A foglalkozások ingyenesen látogathatók.

SZÉP kártya elfogadóhely