vissza

Életkezdet

Hordozós klub

Életkezdet
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.

A klub alkalmakon ismerkedünk, tapasztalatot cserélünk, nagyokat beszélgetünk. Ha segítségre, megerősítésre vágysz a babahordozás, a szoptatás és gyermeknevelés terén, akkor jó helyen jársz, ott a helyed köztünk, várunk sok szeretettel.

Május 7-én 10.00-12.00-ig immár a KIKK szabadidő szobájában várja Fuksz Rita az érdeklődőket. Ezen az alkalmon KendőOrszág megálmodói és működtetői - Bagi Katalin és Dunaszegi Janka - látogatnak Siófokra! Természetesen hoznak csodás kendőikből is! Aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés fogni vagy éppen kötözni egy selymes, vagy bébiteve gyapjas kelmében, annak ott a helye a májusi klubban! Gyertek és próbáljátok ki! Lesz lehetőség személyesen kölcsönözni is!


A foglalkozások ingyenesen látogathatók.

SZÉP kártya elfogadóhely