vissza

ELMARAD

Életkezdet - Hordozós klub

ELMARAD
KIKK, szabadidő terem

Életkezdet - Hordozós klub

A klub szervezői Siófok környéki hordozós anyukák, akik a válaszkész nevelés hívei. Ennek szellemében hisszük, hogy a babáinknak a hordozás a legjobb dolog. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek megfelelő információja legyen arról, hogyan is működnek a babák és a kisgyerekek. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy milyen jelentősége van az érintésnek és a testközelségnek, a hordozásnak.
 

2020. április 7. kedd 9.30-11.30
KIKK, szabadidő terem

Áprilisban nem érkezik hozzánk meghívott vendég a klubba, hanem én, mint Magyarinda nagykövet mutatom meg nektek a hordozóikat! Gyertek és próbáljátok ki őket!

2008-ban Fazekas-Nyéki Kata anyukaként álmodta meg, tervezte, varrta és próbálta ki az első Magyarinda hordozóját, melyet saját részre vart. Majd ebből folyamatosan fejlődve, fejlesztve, újítva született meg a mai állapot, melynek keretein belül van rugalmas kendőjük és 5 féle csatos hordozójuk és mellé a kiegészítő termékek.
Magyarinda hordozói közül mind itt lesz és kipróbálhatjátok őket! Elhozom nektek a rugalmas kendőjüket és a csatosok összes típusát: Klasszik, Szimpla, Óriás, Kalandor, Klasszic Pro!

Szeretettel várjuk azokat a családokat is természetesen, akik még nem hordoznak vagy nincs is tervükben a hordozás, de információkat gyűjtenének, tapasztalatot cserélnének, ismerkednének, vagy csak kicsit kimozdulnának a babájukkal!

Gyertek és legyetek tagjai egy családias, segítő közösségnek!

A foglalkozás ingyenesen látogatható.

SZÉP kártya elfogadóhely