vissza

Életkezdet

Szülő/baba találkozó

Életkezdet
KIKK, előcsarnok

Életkezdet - szülő/baba találkozó

Az Életkezdet perinatális munkacsoport szakemberek és laikusok együttműködése, akik azért dolgozunk, hogy az életünket meghatározó első, korai időszak fontossága mindenki számára nyilvánvaló legyen és helyes információk birtokában kísérhesse az érintettek lépéseit. A szülők a gyereknevelés során számos olyan helyzettel találkoznak, ahol elbizonytalanodnak, kétségeik támadnak, vagy egyszerűen csak meghallgatnák mások véleményét, tapasztalatát egy adott témában. Ezért tartjuk fontosnak, hogy lehetőség legyen a találkozásra, beszélgetésre, gondolatcserére feltöltődésre olyan helyen, ahol a szülők és a csecsemők, kisgyermekek is jól érzik magukat.
Alkalmainkat kéthetente a Kálmán Imre Kulturális Központ játszósarkában tartjuk 10-12 óráig.

 

Február 14-én Babai Katalin gyermek rehabilitációs szakgyógytornász, HRG és TSMT terapeuta komplex szenzomotoros fejlesztő a vendégünk. Bemutatja a Sió Fejlesztőházban elérhető fejlesztési lehetőségekről, tájékoztatást ad a csecsemők teljes mozgásfejlődéséről, a gyermekek fejlődése során használható és kerülendő segédeszközökről.

Február 28-án Koncsag Adrienn zeneterapeuta, a Balatonlellei Művészeti Iskola szolfézstanárnője  várja sok szeretettel az érdeklődő szülőket és gyermekeket egy Zenebölcsi foglalkozásra.

Március 14-én közkívánatra ismét Kiss Gabriella pszichológus lesz nálunk, hogy az anyukáknak segíthessen gyakorlatias gyermeknevelési tanácsaival egy könnyed interaktív beszélgetés keretében.

Március 28-án Vörös Ildikó a CsodaTanoda trénere, NLP tréner, kommunikációs szakember és a Pikler
Intézet egykori munkatársa
: Együttműködő nevelés - Különleges kapcsolat: gondozás és gondoskodás a Pikler szemléletben. A Pikler-módszer lényege, hogy a gyerek biztonságos, szerető környezetben a saját ritmusában fejlődhessen, önállóan játsszon.


További információk: www.eletkezdet.hu
Facebook: Életkezdet
Email: info@eletkezdet.hu

SZÉP kártya elfogadóhely