vissza

Életkezdet

Anyakör

Életkezdet
KIKK, előcsarnok

Életkezdet - szülő/baba találkozó

Az Életkezdet perinatális munkacsoport szakemberek és laikusok együttműködése, akik azért dolgozunk, hogy az életünket meghatározó első, korai időszak fontossága mindenki számára nyilvánvaló legyen és helyes információk birtokában kísérhesse az érintettek lépéseit. A szülők a gyereknevelés során számos olyan helyzettel találkoznak, ahol elbizonytalanodnak, kétségeik támadnak, vagy egyszerűen csak meghallgatnák mások véleményét, tapasztalatát egy adott témában. Ezért tartjuk fontosnak, hogy lehetőség legyen a találkozásra, beszélgetésre, gondolatcserére feltöltődésre olyan helyen, ahol a szülők és a csecsemők, kisgyermekek is jól érzik magukat.
Alkalmainkat kéthetente a Kálmán Imre Kulturális Központ játszósarkában tartjuk 10-12 óráig.

 

Április 25-én Babai Katalin gyermek rehabilitációs szakgyógytornász , HRG és TSMT terapeuta komplex szenzomotoros fejlesztő a vendégünk. Bemutatja a Sió Fejlesztőházban elérhető fejlesztési lehetőségeket, tájékoztatást ad a csecsemők teljes mozgásfejlődéséről, a gyermekek fejlődése során használható és kerülendő segédeszközökről.

Május 9-én bemutatkozik a siófoki MeseMűhely. Fogarassy Nikolett és Fogarassy Levente gyógypedagógus-logopédus, illetve pszichológus hallgatóként szeretnék tudásukat és tapasztalataikat megosztani. A gyerekeket egy mesejátékkal örvendeztetik meg, valamint az azt követő beszélgetésen szó lesz a beszédfejlődésről, arról, hogy mit meséljünk, hogyan meséljük, illetve a szülői önismeret fontosságáról is.

Május 23-án Ősz Brigitta lep meg bennünket egy Kangatréning bemutató órával. A Kangatraining egy olyan mozgásforma, melyet kifejezetten szülés utáni regenerációra, alakformálásra, fejlesztettek ki. A Kangatraining egy gyerekkel együtt végezhető sportolási lehetőség, amikor is az óra nagy részében az anyukák elől vagy háton hordozzák babáikat ortopédiailag megfelelő hordozóeszközökben.

 


További információk: www.eletkezdet.hu
Facebook: Életkezdet
Email: info@eletkezdet.hu

SZÉP kártya elfogadóhely