vissza

Kelén-bérlet 1-2. osztály részére

Kelén-bérlet 1-2. osztály részére
Kálmán Imre Kulturális Központ

A Süsü-bérlet helyett KELÉN-BÉRLET előadásai keddenként 14.00-kor kezdődnek.
 

2018. november 27. kedd 14.00
Ajándék filmvetítés
A zöld torony (1985) Janza Katával és a siófoki Fenyvessy Krisztina főszereplésével

Zsuzsa, Zoltán és Péter gyermekkoruk óta elválaszthatatlan jó barátok. Most azonban abba a korba érkeztek, amikor a barátságot időnként felváltja a szerelem. Az osztályukba ugyanis egy nagyon csinos, új kislány érkezik, aki egymás után "csavarja" el a fiúk fejét. Így Péterét és Zoltánét is. Mire rájönnek, hogy tulajdonképpen egy meglehetősen üresfejű kislány, a régi szép barátságnak már vége.
(Forrás: port.hu)
A filmvetítés hossza 71 perc egy részben.2019. január 29. kedd 14.00
Délibábos Hortobágyon
Orfeum Vándorszínpad
gyermek operett

Marica hercegkisasszony és Csaba Huszár boldogsága nem tartott sokáig, sajnos ismét visszaváltozik a délceg huszár Kobolddá. Vajon ki állhat a varázslat mögött? Vajon sikerül-e a gyermekeknek és Melódia tündérnek közösen megtörnie ezt a gonosz varázslatot?
Zenés, szórakoztató mesedarab ismert operett betétdalokkal.
Az előadás hossza 45 perc egy részben.2019. február 19. kedd 14.00
Macskacicó

Magyarock Dalszínház
zenés mesejáték

A király 3 fia elindul házasodni. A két nagyobbiknak a pompa jut, míg a legkisebbik az erdő felé veszi az irányt. Találkozik a Macskacicóval, akinek megígéri, hogy felségül veszi. Az apa különböző feladatok elé állítja a fiúkat, melyeket szebbnél szebb menyasszonyaikkal kell megoldaniuk. Végül a legboldogabb a legkisebb fiú lesz, aki feleségül veszi a gyönyörű lánnyá változó cicót.
Az előadás hossza 50 perc egy részben.2019. március 26. kedd 14.00
Csipkerózsika

Körúti Színház
zenés mesejáték

Miért unatkozik a király és a királyné? Hiszen már mindent megpróbáltak, hogy unalmukat elűzzék! Hiányzik életükből a gyermek! 
Csipkerózsika születése azonban nem mindenkit tesz boldoggá! A boszorkány szemét szúrja a királyi pár boldogsága, és átokkal sújtja a szépséges lányt. Az átkot Galagonya a király udvari varázslója ugyan 100 évig tartó álommá enyhíti, de semmissé tenni nem tudja. Így a lány megszúrja ujját, és elalszik a 18. születésnapján. 
Itt már csak a csoda segíthet… vagy egy herceg!
Az előadás hossza 60 perc egy részben.2019. április 9.  kedd 14.00
Hamupipőke
Az előadás a Duna Művészegyüttes és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója
táncjáték

A Hamupipőke a Grimm–fivérek egyik legismertebb meséje jámborságról és gonoszságról, hatalomvágyról és becsületről, ármányról és hűségről. Hamupipőke egy bálban, tánc közben ismeri meg a Herceget, s előadásunk is tánccal, zenével meséli el történetüket. A Ghymes zenéjére készült lendületes koreográfiákban elevenedik meg a királyi udvar élete, a mostohák civódása, az elveszett cipő gazdájának keresése és a szerelmesek egymásra találása.
Az előadás hossza 50 perc egy részben.2019. május 14.  kedd 14.00
Hetvenkedő János
Magyar Népmese Színház
mesejáték

„Addig kergessen az isten botja, míg meg nem tanulsz félni!” Ezekkel a szavakkal indítja útjára az édesanyja Jancsit, ezt a világ lustája szófogadatlan fiúcskát. Számtalan kalandba keveredik, de igen tanulságos, hogy végül mitől is tanul meg a félni.
Bizony a dolog nyitja Hajnalka királykisasszony. Ez a népmese arra tanít meg bennünket, hogy ha üres a szívünk, nincs benne egy csöpp érzelem sem, bolyonghatunk a világban, sehol sem leszünk otthon. A szemünk láttára lesz a gézengúz Jancsiból, egy fele királysággal is elbíró János.
Az előadás hossza 50 perc egy részben.

SZÉP kártya elfogadóhely