vissza

Kisvakond-bérlet és Szaffi-bérlet óvódásoknak

Kisvakond-bérlet és Szaffi-bérlet óvódásoknak
Kálmán Imre Kulturális Központ

A Mazsola-bérlet helyett KISVAKOND-BÉRLET előadásai keddenként 10.00-kor kezdődnek.
Manócska-bérlet helyett SZAFFI-BÉRLET előadásai szerdánként 10.00-kor kezdődnek.

 

2018. november 27-28. kedd-szerda 10.00
Ajándék filmvetítés
Az erdő kapitánya (1990)


Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!
(Forrás: port.hu)
A filmvetítés hossza 70 perc egy részben.2019. január 29-30. kedd-szerda 10.00
Délibábos Hortobágyon

Orfeum Vándorszínpad
gyermek operett

Marica hercegkisasszony és Csaba Huszár boldogsága nem tartott sokáig, sajnos ismét visszaváltozik a délceg huszár Kobolddá. Vajon ki állhat a varázslat mögött? Vajon sikerül-e a gyermekeknek és Melódia tündérnek közösen megtörnie ezt a gonosz varázslatot?
Zenés, szórakoztató mesedarab ismert operett betétdalokkal.
Az előadás hossza 45 perc egy részben.2019. február 19-20. kedd-szerda 10.00
Elátkozott királylány

Magyarock Dalszínház
zenés mesejáték

Szegény ember szolgálni küldi három fiát, szép ruháért, borért, feleségért. A legkisebb fiú, Marci sorsa a legnehezebb, hiszen egy varangyos békánál teljesíti feladatát, de aztán az ő jutalma lesz a legszebb.
Az előadás hossza 50 perc egy részben.2019. március 19-20. kedd-szerda 10.00
Bertalan és Barnabás

Aranyszamár Bábszínház
bábelőadás

Borbála néni lázas készülődésben. Nagy nap ez a mai! Éppen ma van Boldizsár bácsi nagyon, de nagyon sokadik születésnapja (még azok közül is, amiket már Borbála nénivel együtt ünnepelt)! Gyertyák gyúlnak, villák villognak, orcák pirosodnak. De mit rejt a szalaggal átkötött piros kalapdoboz? Két egyforma kutyus orra kandikál ki a megbontott csomagból. Hogy kik ők? Bertalan és Barnabás, a két kutyakölyök. De vajon tényleg annyira egyformák? Egy mese az identitáskeresésről, az otthonra találásról és a családról, piciknek és nagyobbacskáknak!
Az előadás hossza 45 perc egy részben.2019. április 9-10. kedd-szerda 10.00
Hamupipőke
Az előadás a Duna Művészegyüttes és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.
táncjáték

A Hamupipőke a Grimm–fivérek egyik legismertebb meséje jámborságról és gonoszságról, hatalomvágyról és becsületről, ármányról és hűségről. Hamupipőke egy bálban, tánc közben ismeri meg a Herceget, s előadásunk is tánccal, zenével meséli el történetüket. A Ghymes zenéjére készült lendületes koreográfiákban elevenedik meg a királyi udvar élete, a mostohák civódása, az elveszett cipő gazdájának keresése és a szerelmesek egymásra találása.
Az előadás hossza 50 perc egy részben.2019. május 14-15. kedd-szerda 10.00
A szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack
Magyar Népmese Színház
mesejáték

A király azon tépelődött, hogy legkisebb leánya Katinka kívánságát bizony nem tudja teljesíteni, mikor is hintója beleragadt a sárba. A disznócska ugyan segített a királyon, de cserébe elvitte magával Katinkát. Hát búsulhatnánk, de még se, mert a disznócska királyfivá változott. Azonban csak ez után jöttek az igazi bonyodalmak!
Az előadás hossza 50 perc egy részben.

SZÉP kártya elfogadóhely