vissza

Baba-, és gyermekbarát szolgáltatásaink

Baba-, és gyermekbarát szolgáltatásaink
Kálmán Imre Kulturális Központ

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kálmán Imre Kulturális Központ Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltatóhely minősítésben részesült 2019. decemberében. Ennek fényében szeretnénk felhívni a kedves Szülők figyelmét, hogy szívesen vigyázunk a gyerekekre, amíg a szülők kikapcsolódnak, megnéznek egy darabot. Mi is behozzunk gyermekeinket, játszunk velük, hasznosan töltjük el az időt, 3-10 év között megtalálható minden korosztály a csemetéink körében.

Hozzátok el gyermekeiteket, és vigyázunk rájuk, amíg játszanak egy jót gyerekeinkkel. Ha előre szóltok, hogy mikorra számítsunk rátok, akkor játékokkal készülünk!

Szakképzett animátor segítségével gondoskodunk arról, hogy Ön nyugodtan élvezhesse kedvenc előadását. Szolgáltatásunk térítésmentes, igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. További információ: 06 84 311 855, info@kulturkozpont-siofok.hu

Ön kisgyermekes Édesanya? Várja Önt Baba-mama szobánk kényelmes szoptatós fotellel, pelenkázó asztallal és minden fontos felszereléssel.

SZÉP kártya elfogadóhely