vissza

Tipegő-bérlet előadásai (0-3 éveseknek)

Tipegő-bérlet előadásai (0-3 éveseknek)
Kálmán Imre Kulturális Központ

2017. november 17. péntek 10.00
Tücsök koma hegedül

Bóbita Bábszínház

Cini - cini muzsika, táncol a kis Zsuzsika, meg a tücsök koma, meg a katica!
Csörögnek a kishalak, csattognak a kiskacsák, lovacska nyerít, patkója dalol - minden, minden muzsikál ebben az apróknak szóló játékban!

 

2018. január 19. péntek 10.00
Áll a baba, áll

Bóbita Bábszínház

A kicsik számára a világ egy nagy, színes ismeretlen birodalom, ahol reggeltől estig számtalan felfedeznivaló várja őket… 
A Bóbita Bábszínház csecsemőszínházi előadásában a csöppségek együtt fedezhetik fel a természet apró csodáit, titkait Zsuzsival és sok-sok mondókával.

 

2018. február 16. péntek 10.00
Hinta-palinta

Bóbita Bábszínház

 Az előadás során egy utazáson vehetnek részt az apróságok: elkísérhetik a kedves nyuszikat a hétszínű szivárvány selyemfelhő csíkjaihoz, kocsin, hajón, vonaton, hintán röpülve, ismert mondókák és gyerekdalok varázslatával, anya ölében ringva.

 

2018. március 2. péntek 10.00
Icurka-picurka

Bóbita Bábszínház

Előadásunkban egy cicus, egy egérke, egy halacska és egy kutyus kapcsolatát kísérhetik végig a gyerekek. A kedves kis állatok közös játékai - bújócska, fogócska, kukucska-játék - a barátság egy-egy pillanatát villantják fel. Közismert mondókák, gyerekdalok, kiszámolók, dúdolók és dünnyögők a játék építőkövei, melyeket az anyukák, apukák, nagymamák haza is vihetnek, hogy otthon folytatódhasson a közös játék.

 

2018. április 20. péntek 10.00
Éliás Tóbiás

Bóbita Bábszínház

Enni jó! 
Enni majdnem olyan jó, mint játszani, de játszani és enni egyszerre a világon a legjobb dolog. Főleg reggelizőst, ebédelőst, uzsonnázóst és vacsorázóst: gombócokkal, akár a labdák, dödöllével, mint a kis csigák…

 

2018. május 10.csütörtök 10.00
Egyik kicsi, másik nagy

Vaskakas Bábszínház

„Anna és Rozi
egyformák,

nincs is náluk
egyformább.

Egyik kicsi, a
másik nagy,

mégis mása a
másiknak.

Ha kicsi, ha nagy,
békén sose hagy."

 

SZÉP kártya elfogadóhely