vissza

Mazsola-bérlet és Manócska-bérlet óvódásoknak

Mazsola-bérlet és Manócska-bérlet óvódásoknak
Kálmán Imre Kulturális Központ

A Mazsola-bérlet helyett KISVAKOND-BÉRLET előadásai keddenként 10.00-kor kezdődnek.
Manócska-bérlet helyett SZAFFI-BÉRLET előadásai szerdánként 10.00-kor kezdődnek.

 


Tündérmese
Magyar Nemzeti Táncegyüttes
táncjáték

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Jánoska, aki megelégelte két testvére gonoszkodását és elindult szerencsét próbálni. Így kezdődik a jó Tündér meséje, akinek segítségével találkozhattok a mókás Aranylúddal, a Papucsszaggató Királykisasszonyokkal és még sok más mesehőssel. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes nagysikerű Csipkerózsika című táncjátéka után most ismét a mesék birodalmában kalandozik veletek, ahol megismerkedhettek a népi kultúra legszebb gyöngyszemeivel, sok-sok tánccal és zenével.

 

Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack
Magyar Népmese Színház
mesejáték

A király azon tépelődött, hogy legkisebb leánya Katinka kívánságát bizony nem tudja teljesíteni, mikor is hintója beleragadt a sárba. A disznócska ugyan segített a királyon, de cserébe elvitte magával Katinkát. Hát búsulhatnánk, de még se, mert a disznócska királyfivá változott. Azonban csak ez után jöttek az igazi bonyodalmak!

 

Bertalan és Barnabás
Aranyszamár Bábszínház
bábelőadás

Borbála néni lázas készülődésben. Nagy nap ez a mai! Éppen ma van Boldizsár bácsi nagyon, de nagyon sokadik születésnapja (még azok közül is, amiket már Borbála nénivel együtt ünnepelt)! Gyertyák gyúlnak, villák villognak, orcák pirosodnak. De mit rejt a szalaggal átkötött piros kalapdoboz? Két egyforma kutyus orra kandikál ki a megbontott csomagból. Hogy kik ők? Bertalan és Barnabás, a két kutyakölyök. De vajon tényleg annyira egyformák? Egy mese az identitáskeresésről, az otthonra találásról és a családról, piciknek és nagyobbacskáknak!

 

Délibábos Hortobágyon
Orfeum Vándorszínpad
gyermek operett

 

Elátkozott királylány
Magyarock Dalszínház
 


Ajándék filmvetítés
Kismaszat és a Gézengúzok (1984)

Tragikomikus félreértés folytán elvész egy külföldi házaspár kisgyermeke. Fiúk-lányok, a gézengúzok veszik pártfogásba, s kezdik el keresni - elsősorban taxisok segítségével - a mit sem sejtő szülőket...
72 perc egy részben
Forrás: Port.hu

 

 

 

SZÉP kártya elfogadóhely