vissza

Four Bones Quartet

Zene a zöldben

Four Bones Quartet
2017. július 9. vasárnap 19.00- 20.00 Jókai Park

14 éves fennállása óta a Four Bones harsonakvartett megfordult a világ számos országában (Angliában, Ausztriában, Belgiumban, Észtországban, Kínában, Spanyolországban).

A harsona igazi elkötelezettjei Európa-szerte adnak teltházas koncerteket (Németországban szinte havi rendszerességgel örvendeztetik meg a közönséget változatos repertoárjukkal), emellett kimagasló eseményeken képviselik nagy sikerrel Magyarországot, és Ázsiába is visszatérő vendégnek számítanak.

"Egyedi, karakteres harsonaszólók, bravúros, homogén összhangzás...Ez, ami igazán jellemzi a Four Bones Quartetet" (Badische Zeitung).

Az 2011-ben megjelent Crossroads c. nagylemezük pedig kiváloán tükrözi a kvartett zenei repertoárjának sokrétűségét és változatosságát: 5 magyar kortárs zeneszerző kifejezetten az együttes számára komponált művei elkalauzolják a hallgatóságot a tangó, a jazz a folk és a komolyzene gyakran egymást keresztező világába.

Az elmúlt évtizedben számos kiváló művésszel, énekessel dolgoztak együtt, gazdagították zenei tárházukat belföldi és külföldi turnék során egyaránt, többek között: Palya Beával, Bocskor Bíborkával, Szirtes Edina Mókussal és Gereben Zitával, valamint Szabó Balázzsal (Szabó Balázs Bandája).

Jegyárak: A rendezvény ingyenesen látogatható.
SZÉP kártya elfogadóhely