vissza

Sturcz Quartet

Zene a zöldben

Sturcz Quartet
2017. július 2. vasárnap 19.00- 20.00 Jókai Park

Vonósnégyesünk repertoárja a klasszikus zenétől a kortárs zenéig terjed, a pop és jazz zene érintésével, de főként a könnyed, szórakoztató, ismertebb klasszikus zene az irányadó.

Tagjaink ebben a műfajban elismert és lelkes fiatalok, akik számos neves budapesti zenekarban és kamarazenekarban, színházban játszanak. A teljesség igénye nélkül csak néhány ezek közül: Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Adagio kamarazenekar, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Vígszínház.

Számtalan siker fűződik a Sturcz vonósnégyes nevéhez: fellépett már a Buena Vista Social Club együttessel és Ibrahim Ferrerrel, a Jethro Tull együttessel, és Ian Andersonnal, Chris Thompsonnal, Leslie Mandokival, Bonnie Tylerrel, Jennifer Rushhal és a Kaolin együttessel is, rendszeresen közreműködik Al Di Meola és a Jethro Tull együttes koncertjein Európa koncerttermeiben.

Al Di Meola a következőket írta velünk kapcsolatban:"A tehetség az egyik legfontosabb szempont, de legalább annyira számít a zeném iránti lelkesedés. Magyarországon azt tapasztalom, hihetetlen a választék, és kifinomult a zenei kultúra. A zenészeknek nem a régi klasszikusokat, Bachot vagy Mozartot kell csak érteniük, hanem a kortárs zenét is. Ezek a srácok, /a Sturcz Quartet/ akikkel dolgozom, szeretik a kortárs zenét, az én zenémet is. Hát ez, ami döntő, mert velük meg tudom valósítani az álmaimat."

Jegyárak: A rendezvény ingyenesen látogatható.
SZÉP kártya elfogadóhely