vissza

Álláshirdetés

Álláshirdetés
Siófok

A Kálmán Imre Művelődési Központ (8600 Siófok, Fő tér 2.) várja jelentkezését az alábbi üres álláshelyekre:             
 

Keresünk közösségi média szakértő, marketing szakembert felsőfokú végzettséggel.

Feladatai: Naprakészen szerkeszti a ház honlapját, kezeli a facebook/instagram/twitter/youtube oldalait, feltölti az aktuális programokkal. Kezeli a hirdetőfelületeket, hírleveleket szerkeszt és küld, kapcsolatot tart a szponzorokkal, a szervezői irodával, a grafikussal és a dekoratőrrel. Naprakészen koordinálja az online és offline hirdetőfelületeket, bővíti azokat. Felel az intézmény teljes körű marketing ügyintézéséért. Folyamatosan felügyeli az intézményi arculatot érintő plakátok, épülethálók, szlogenek stb. elhelyezését.

Művelődésszervezőt felsőfokú végzettséggel.

Feladatai: A művelődési központ és intézményei rendezvényeinek szervezése, lebonyolítása és utómunkálatainak elvégzése, valamint bérleti konstrukcióban megvalósuló, külső szervezésű rendezvények is. A rendezvények programajánlatainak beszerzése árajánlatokkal együtt és közönségigény előzetes felmérése. A rendezvényekhez kapcsolódó hatósági és egyéb engedélyek beszerzése, ügyintézése, iktatás, levelezés, gazdasági ügyintézésben való közreműködés, műszaki-technikai feltételek egyeztetésében való részvétel, dekorációs igények felmérése, technikai terepszemlék, beállások, próbák egyeztetése. A rendezvényekhez kapcsolódó takarítási és szemétszállítási igények egyeztetése, megrendelése, őrzéssel és biztonsági szolgálattal kapcsolatos ügyintézés. A rendezvények írásos forgatókönyvének összeállítása, közönségszervezés. A rendezvény lebonyolításában részt vevő személyek munkájának koordinálása.

Műszaki főmunkatársat középfokú végzettséggel.

Feladatai: A művelődési központ és intézményei épületeinek és környezetének üzemeltetése, műszaki - technikai és karbantartási munkáinak elvégzése. Mobil és beépített eszközök üzemeltetése, karbantartása, állagának megőrzése, raktározása. Az intézményre, valamint a város és a művelődési központ által saját, közös, vagy külsős szervezésű, befogadott rendezvényekre vonatkozó biztonsági, tűz-, munkavédelmi, balesetvédelmi szabályok betartása. A rendezvények műszaki-technika előkészítése, a műsorok utáni bontása, a hang-és fénytechnikai berendezések raktározása.

Bérezés: megállapodás szerint.              
Előny: szakmai gyakorlat             

Önéletrajzát elküldheti az info@kulturkozpont-siofok.hu -ra, vagy behozhatja személyesen a megadott címen a titkárságra.

Jelentkezni lehet 2021. november 15-ig.

SZÉP kártya elfogadóhely