vissza

Önkénteseket keresünk! Önre gondoltunk!

Önkénteseket keresünk! Önre gondoltunk!
Kálmán Imre Kulturális Központ

"Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít." (Ralf Waldo Emerson)

A Kálmán Imre Kulturális Központ 2021. január 27. dátummal, 12262 regisztrációs szám alatt a 2005. évi LXXXVIII. törvény 11. § (1) 12. § (1) 12. § (1a) bekezdése alapján az ÖNKÉNTESEK nyilvántartásába került.

Az önkéntes szolgálat olyan önzetlen állampolgári viselkedésünk, melyet ellenszolgáltatás nélkül, pusztán a "jóérzés" boldogságáért végzett örömteli gondoskodásunkban és milliók hálás mosolyában mérnek.

Mi, a kulturális központ dolgozói szívünkön viseljük mások életének megsegítésére végzett önzetlen munkát. A világjárvány megjelenése óta szerepet vállalunk városunk rászoruló lakosainak szociális ellátásában. Több háziorvosi rendelőben segítünk az oltáslebonyolítás adminisztrációjában, a betegek fogadásában. Tesszük ezt örömmel és fáradság nélkül.

Ha Önben is felmerült a segíteni akarás vágya és el tudná képzelni magát a kulturális központ önkéntes munkatársaként, akkor szeretettel várjuk jelentkezését!

A következő feladatokat kínáljuk leendő önkénteseinknek:

- Ügyféltájékoztatás, telefonszolgálat hétfőtől péntekig 8.00 órától 12.00 óráig. Helyszíne az előcsarnok információs pultja.

- Szombatonként 8.00-16.00 közötti portaszolgálat, a személyesen vagy telefonon érdeklődők tájékoztatása az aktuális eseményekről. Helyszíne az előcsarnok információs pultja.

- Az emeleti galérián nyíló tárlatok őrzése, a kiállított anyagok bemutatása, tárlatvezetése. Időpontja: nyitvatartási időben, előre megbeszélt időtartamban.

- Nézőtéri felügyelő. Felnőttszínházi előadások ügyelése, jegyszedés 18.00 órától a program végéig.

- Szakkörvezető. Kézműves, szövés, patchwork, hímzés, fafaragás stb.

- Klubvezető. Társastánc, seniortánc, társasjáték, anyák klubja, apák klubja, nagymamák klubja stb.

- Zenefoglalkozás. Citera, harmonika, népdal, nóta stb.

- Konyhatündér klub. Receptcsere, sütés-főzés, gasztro-délután.

Ötlete van arra, hogy még milyen területen tudna önkéntes feladatokat ellátni házunkban? Akkor a jelentkezési lapján jelölje meg felajánlott lehetőséget.

Jelentkezési lap letölthető ITT.

Szeretettel várjuk a Kulturális Központba!

SZÉP kártya elfogadóhely