Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntöm a Kálmán Imre Kulturális Központ aktuális színházi évadának közelgő indulása alkalmából. Vállalatunk, az FGSZ Földgázszállító Zrt. 2008 óta az intézmény és a siófoki kulturális élet elkötelezett támogatója. Hiszünk abban, hogy a magas művészi színvonalú előadások a közönség széles rétegeinek nyújtanak felejthetetlen élményeket és kellemes kikapcsolódást.

A Szent András havában induló színházi évadban ezúttal is kitűnő prózai és zenés-táncos darabokat láthat, klasszikus színmű, nagy sikerű vígjáték, izgalmas krimi, musical és táncbohózat egyaránt szerepel a kínálatban. A nagy érdeklődésre való tekintettel az intézmény az idei esztendőtől bővítette a felnőttbérletek számát, így a Jókai és Karinthy-bérlet mellett immár Kálmán Imre-bérlet is váltható.

A gyermek- és ifjúsági előadások közt repertoárja ugyancsak színes és csalogató, az előadásokon megidézik például Bors néni legendás alakját, a városba látogat Csizmás Kandúr, Gőgös Gúnár Gedeon, Az aranyember és A padlás kedves-furcsa lakói is.

Válasszon a széles kínálatból érdeklődésének és ízlésének megfelelő előadásokat, hogy átélhesse a színház csodáját. Találkozzunk a nézőtéren!

Fehér János
vezérigazgató
FGSZ Zrt.

Vissza a lap tetejére