vissza

Mézeskalácsváros Siófok

Mézeskalácsváros Siófok
Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnok

Légy szíves, építs fel otthon egy házat, vagy Siófok egy jellegzetes épületét a Mézeskalácsvárosba. Egyénileg vagy csapatban is dolgozhatsz. Nem szeretnénk titkolni, hogy egy épület elkészítése - még a kisebbekké is - nagy munka. Különösen az első, szétégetett panelek, a másodszorra is bedőlő falak láttán gondol arra az ember, hogy nem akar ebben az egészben részt venni. De az a tapasztalatunk, hogy végül megépül a mézeskalácsház, és szép lesz, egyedi, tündöklő, egy jó telekre kerül, jó kilátással, ki is világítjuk, a legtöbb esetben minden jóra fordul, mint egy átlagos mesében, ebben mindenki biztos lehet.

A várost novemberben az alkotók segitségével épitjük majd fel. A kész mézeskalácsváros november 24-től, a Városnapon lesz átadva és az  adventi időszakban kiállitva a Kálmán Imre Kulturális Központban.

Számos telek áll rendelkezésedre Mézeskalácsvárosban. A regisztráció kitöltésével foglalhatsz belőlük. Egy telket, egy A/4-es (21x29 cm) alapterületűnek képzelj el. Ha nagyobb épületet szeretnél építeni, kérlek, foglalj több telket. Arra az információra, hogy körülbelül mekkora területen képzeled el épületedet azért van szükségünk, hogy megfelelő méretű terepasztalt készíthessünk elő. 

Szeretném elmondani, hogy a részvételnek nincsenek költségei, különösebb kódexe sincsen.

A  telekregisztrációval teszel egy ígéretet, számítunk rád. Vállalj kis épületet vagy vállalj nagy épületet, vállalj folyót, óratornyot, parkot, sportpályát, víztornyot, vasútállomást, repteret, múzeumot, egyetemet, alagutat, felüljárót, hidat, hóembercsoportot, vagy bármit, de ne vállald túl magad, nagyon fontos, hogy örömödet leld ebben a programban. Légy szíves, úgy oszd be az idődet, hogy mindenképpen el tudd hozni alkotásodat azon a héten, amelyen építkezünk. 

Ha semmilyen akadályát nem látod annak, hogy vállalkozz az építkezésre, akkor örülnék, ha elfogadnád a játékszabályokat, és telket foglalnál Mézeskalácsvárosban. 

Az idén egy kiliti kislányt, Gelencsér Nikolettát és családját szeretnénk segíteni. Niki oxigénhiányosan született, így a mindennapi küzdelemben nagy segitségére lennénk a családnak.

 

A „Mézeskalácsváros Siófok” megálmodója: Kótiné Molnár Szilvia.

Ha te is szeretnél csatlakozni a „Mézeskalácsváros Siófok” akcióhoz jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:
06-30/634-8714
szmolnar75@gmail.com
Facebook oldal: Mézeskalácsváros Siófok

 

SZÉP kártya elfogadóhely